ПМВ VOLKSVAGEN RASSAT година на приоизводсто 2012г.со боја-црна - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ VOLKSVAGEN RASSAT година на приоизводсто 2012г.со боја-црна рег.бр.KO-3990-AB

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч ул.Железничка бб Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда