ТВ-FILIPS,ШТАМПАЧ,ТАСТАТУРА,МАУС,МОНИТОР,ТВ-НЕО,КОМПЈУТЕР КУКИШТЕ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТВ-FILIPS,ШТАМПАЧ,ТАСТАТУРА,МАУС,МОНИТОР,ТВ-НЕО,КОМПЈУТЕР КУКИШТЕ

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда