МАУС кол.3,ШТАМПАЧ кол.1,тастатура кол.2,МОНИТОР кол.3,компјутер кукиште кол.1,ТВ-QUARTC кол.5 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


МАУС кол.3,ШТАМПАЧ кол.1,тастатура кол.2,МОНИТОР кол.3,компјутер кукиште кол.1,ТВ-QUARTC кол.5

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда