Компјутер-кукиште кол.1,ТВ-FUEGO кол.2 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Компјутер-кукиште кол.1,ТВ-FUEGO кол.2

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино,Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда