Компј.кукиште 9,ТВ-TELEFUNCEN 2,QADRO 3,GRUNDING 5,QARTC 8,TCL 2 FILIPS 3 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Компјутер-кукиште кол.9,ТВ-TELEFUNCEN кол.2,ТВ-QADRO кол.3,ТВ-GRUNDING кол.5,ТВ-QARTC кол.8,ТВ-TCL кол.2ТВ-FILIPS кол.3

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино,Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда