ОПЕЛ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ OPEL VEKTRA GL 1.8S  TNG год. произ. 1995 г. рег. таб. VV-0062-AV МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 09.00 ДО 16.00 ЧАСОТ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ВПАРИЧУВАЊЕ НА УЈП ВО НЕГОТИНО НА УЛ. ЖЕЛЕЗНИЧКА ББ.

Постигната цена: МКД


Понуда