ЦИРКУЛАР - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ЦИРКУЛАР  МШ 50  МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА УЛ. III МАКЕДОНСКА БРИГАДА бр. 47 а СКОПЈЕ ОД 11.00 ДО 15.00 ЧАСОТ НА 14.03.2018 ГОД.

Постигната цена: МКД


Понуда