СЕАТ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ СЕАТ ТОЛЕДО ГОД. НА ПРОИЗВОДСТВО 1997 МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО НА     УЛ. ЖЕЛЕЗНИЧКА  ББ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ВПАРИЧУВАЊЕ НА УЈП СЕКОЈ РАБОТЕН РАБОТЕН ДЕН ОД 09.00 ДО 16.00 ЧАСОТ

Постигната цена: МКД


Понуда