ТМВ FURGON FORD TRANSIT 100 2.5 TD - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ FURGON FORD TRANSIT 100 2.5 TD, SK-934-OP, 1999 година-не е во возна состојба

Разгледување: Центар за запленети предмети, ул. Железничка бб Неготино, секој работен ден од 9 до 16 ч.        

Постигната цена: МКД


Понуда