ПМВ FORD B5Y MONDEO 1.0 TDCI - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ FORD B5Y MONDEO 1.0 TDCI, SK-660-TD, 2003 година

Разгледување:

Ул. 11 Октомври бр. 27 Скопје-Центар, секој работен ден од 9 до 16 ч.     

Постигната цена: МКД


Понуда