TМВ FIAT DUCATO - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


TМВ FIAT DUCATO, SK-792-UM, 2010 година

Разгледување:

Центар за запленети предмети ул. Железничка бб Неготино, секој работен ден од 9 до 16 ч.

Постигната цена: МКД


Понуда