КРАН - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


КРАН ДИГАЛКА ОМЕГА МОД. 20&Н (ШАСИЈА)СЕРИЈА А500427.62 НЕРЕГИСТРИРАНО РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО ПЛАЦОТ НА ЕУРОПА-ЕКСПРЕС ДОО БИТОЛА НА УЛ. ДОВЛЕЏИК ББ ОД 10.00 ДО 13.00 ЧАСОТ НА 18-04-2018г.

Постигната цена: МКД


Понуда