МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч ул.Јоаким Осоговски бр.7 Крива Паланка

Постигната цена: МКД


Понуда