Машини за шиење, Pegasus бр.6,JUKI бр.3, Brother бр.1 и Consew бр.2 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машини за шиење, Pegasus бр.6,JUKI бр.3, Brother бр.1 и Consew бр.2

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Неготино, Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда