Уметнички слики 3 броја - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Уметничка слика МРТВА ПРИРОДА Техника-масло на платно со димензии 59х73 cm

Уметничка слика ШТИПСКО НОВО СЕЛО Техника-масло на картон со димензии 78х76 cm

Уметничка слика АНТИКА Техника-масло на платно димензии 118х86 cm

Разгледување :Секој работен ден од 09ч до 16ч , Штип.ул.Плоштад слобода бб,

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда