Машини за шиење, Pegasus бр.6,JUKI бр.3, Brother бр.1 и Consew бр.2 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машини за шиење, Pegasus бр.6,JUKI бр.3, Brother бр.1 и Consew бр.2Неготино

Разгледување: Секој работен ден  од 09 до 16 часот во Центар за запленети движни ствари ул.Железничка бб Неготино

Постигната цена: МКД


Понуда