Компјутер- кукиште ,Монитор ,Тастатура и Маус бр.1TB – FILIPS бр.2ТВ- VIVAX бр.1ТВ- NEO бр.1 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ГРУПА 13 :

Компјутер- кукиште ,Монитор ,Тастатура и Маус  бр.1TB – FILIPS   бр.2ТВ-  VIVAX  бр.1ТВ-  NEO  бр.1

Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот во Неготинo, Центар за запленети движни ствари ,ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда