Компјутер кукиште бр.2,ТВ- QART бр3 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ГРУПА 14:

Компјутер кукиште  бр.2,ТВ- QART  бр3

Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот во Неготинo, Центар за запленети движни ствари ,ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда