КУЛА КРАН - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


КУЛА КРАН LINDENCOMANSA МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НАСЕЛБА КЕРАМИДНИЦА СКОПЈЕ ОД 10.00 ДО 13.00 ЧАСОТ НА 13-12-2018 ГОД.

Постигната цена: МКД


Понуда