КЛИМА УРЕД - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


КЛИМА УРЕД ПАНАСОНИК МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО ЦЕНТАРОТ СА СКЛАДИРАЊЕ И ВПАРИЧУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО НА ЗАПЛЕНЕТИ ПРЕДМЕТИ ОД СТРАНА НА У Ј П НА УЛ.ЖЕЛЕЗНИЧКА ББ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 09.00 ДО 16.00 ЧАСОТ


Понуда