КЛИМА УРЕД - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


КЛИМА УРЕД ФРОЗИНИ МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ВПАРИЧУВАЊЕ НА УЈП НА УЛ. ЖЕЛЕЗНИЧКА ББ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 09.00 ДО 16.00 ЧАСОТ.


Понуда