Машина за сечење (нож) ADAST maxima MH 80-3 Комплет со мотор бр.1 ,потекло Чехословачка - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машина за сечење (нож) ADAST maxima MH 80-3 Комплет со мотор бр.1 ,потекло Чехословачка

Разгледување: на  ул.Цвета Јованова бр.12  на 14.11.2018  и  15.11.2018  од 09  до 16 часот

Постигната цена: МКД


Понуда