TMV FAP 42 MERCEDES година на производство 1989г.рег.бр. SN-2237-AB - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


TMV FAP 42 MERCEDES година на производство 1989г.рег.бр. SN-2237-AB

Разгледување:Секој работен ден од од09 до 16 часот во  с.Црнилиште Свети Николе

Постигната цена: МКД


Понуда