ПМВ VLKSWAGEN PASSAT 2012 год.боја Црна, рег.бр.KO-3990-AB - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ VLKSWAGEN PASSAT 2012 год.боја Црна, рег.бр.KO-3990-AB

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Неготино ,Центар за запленети движни предмети.ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД


Понуда