Машини за производство на чевли и друга дополнителна опрема за производство на чевли - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машини за производство на чевли и друга дополнителна опрема за производство на чевли

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Крива Паланка на ул.Св.Јоаким Осоговски бр.7

Постигната цена: МКД


Понуда