TMV SKODA ROOMSTER(прва електонска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


TMV  SKODA ROOMSTER,  

регистерска табличка:   SR -711 -BS,

година на производство: 2009 г

разгледување во секое време на http://e-aukcii.ujp.gov.mk или на ул.„ Ванчо Китанов“ бр.1 Струмица,од 14.11.2018 година(среда) до 15.11.2018 година(четврток) од 09.00 -13,00 часот. 

уплата на депозит најдоцна до 16.11.2018 година (петок)

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда