PMV SKODA ROOMSTER,(втора електронска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


PMV SKODA ROOMSTER,

регистерска табличка: SR-2845-AC,

година на производство:2010 година 

Разгледување:Во секое време на http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Струмица ул.Ванчо Китанов број 1 од 14.12.2018(петок) до 15.12.2018 година (сабота) од 09:00 до 13:00 часот

уплата на депозит: најдоцна до 17.12.2018 година (понеделник)

контакт(Љубица Покрајчева моб.071/305-479)

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда