Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 15: 

Компјутер куќиште бр.2,ТВ- QARTбр1,ТВ-TOMPSON бр.2,TB – QADRO бр.2,ТВ-BEKO  бр.1

Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот во Неготино ,Центар за запленети предмети на ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД


Понуда