Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 16: 

Компјутер куќиште бр.2ТВ- GRUNDING  бр 3,ТВ-BEKO  бр.1,TB – QADRO   бр.1

 Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот во Неготино ,Центар за запленети предмети на ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД


Понуда