Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 17: 

Компјутер куќиште бр.1,TB – QUDRO   бр.2,TB – FAVORIT   бр.1

 Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот во Неготино ,Центар за запленети предмети на ул.Железничка бб

 

 

Постигната цена: МКД


Понуда