ТОМОГРАФ - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТОМОГРАФ, СО ТЕЖИНА ОД 3060 кг.

Разгледување: Ј.Ц.С. На ТД МАКОШПЕД АД складиште МАЏАРИ, секој работен ден од  9 до 16 часот. 


Понуда