Возило - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


PMV MERCEDES

TIP E 200CDI

БР. НА ШАСИЈА WDB2100071B161834

БР. НА МОТОР 611.96130243054

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2000

СИЛА НА МОТОР KW 85,BOJA SIVA 05

VE-770-CC

Место, датум и час на разгледување

Центар за запленети премдмети Неготини, Понеделник до петок од 09 до 16 часот 

Постигната цена: МКД


Понуда