Возило - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ FIAT PUNTO 1.2

Бр на шасија ZFA17600005235306

Бр на мотор 76A80007376441

Регистрација VE-092-NT

Год на производство 1997

Разгледување:Центар на запленети предмети ул.Железничка бб Неготино,секој работе ден од 9:00 до 16:00 часот


Понуда