Возило - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Теглач со седло MAN, произведено 2000 година, бр. на шасија WMAT32ZZZ1M310891 Рег.Таблица PP 5039 AB

Разгледување:С. Мажучиште/ 15.02.2019 година од 10:00 до 14:00 часот

Постигната цена: МКД


Понуда