Пластични столици ,Маси(иверица- метал),Мала маса (метал-пластика) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група бр.2

Пластични столици  бр.23 , Маси(иверица- метал) бр.5, Мала маса (метал-пластика) бр.1

Разгледување :Секој работен ден од 09-16 часот во Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб  , Неготино

Постигната цена: МКД


Понуда