Машина за сечење на хартија (нож) ADAST maxima MH 80-3 Комплет со мотор бр.1 ,потекло Чехословачка - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машина за сечење на хартија (нож) ADAST maxima MH 80-3 Комплет со мотор бр.1 ,потекло Чехословачка

Разгледување :  

Во Штип , на ул.Цвета Јованова бр.12  од 09-15 часот на 19,02,2019 год.

Постигната цена: МКД


Понуда