Машина шприц , Плоча за шпиц машина, цела комплет машина со сер.бр. 3135/9 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машина  шприц  , Плоча за шпиц машина, цела комплет машина со сер.бр. 3135/9   

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот  на ул.Св.Јоаким Осоговски бр.7 Крива Паланка

Постигната цена: МКД


Понуда