KIA - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ KIA ТИП К 2500 РЕГ. ТАБ. BT-605-DB ГОД. НА ПРОИЗ. 2007 ГОД.       (ВОЗИЛОТО НЕ Е ВО ВОЗНА СОСТОЈБА) МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА УЛ. БИТОЛСКА БР. 25 КРАВАРИ ОД 10,00 ДО 13,00 ЧАСОТ НА 13/03/2019 Г.

Постигната цена: МКД


Понуда