МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ

Разгледување:  Секој рабоден ден на ул.Св.Јоаким Осоговски бр.7 Крива Паланка од 09-16 часот.

Постигната цена: МКД


Понуда