Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 13: 

Компјутер куќиште,Монитор ,Тастатура и Маус  бр.1,TB – FILIPS   бр.2 ТВ-  VIVAX  бр.1,ТВ-  NEO  бр.1 

Разгледување : Секој работен ден од 09-16 часот во Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб  , Неготино

Постигната цена: МКД


Понуда