Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 16: 

Компјутер куќиште бр.2,ТВ- GRUNDING  бр 3,ТВ-BEKO бр.1,TB – QADRO   бр.1

Разгледување : Секој работен ден од 09-16 часот во Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб  , Неготино

Постигната цена: МКД


Понуда