Компјутер-Куќиште - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 5: 

 Компјутер куќиште  бр.1

Разгледување :  

Секој работен ден од 09-16 часот во Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб  , Неготино


Понуда