ПМВ ФИАТ - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ ФИАТ ДУКАТО ЦОМ  2.5 Д   ПРОИЗВЕДЕНО  1992  РЕГ.  БРОЈ  BT-704-CJ МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА УЛ. ИНДУСТРИСКА ББ БИТОЛА ОД 10.00 ДО 13.00 Ч. НА 15-04-2019 Г.


Понуда