Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 1: Компјутер куќиште  бр.2,ТВ- QUATRO  бр.3,TB – SAMSUNG бр. 2,ТВ SNEIDER  бр. 1

Разледување:Секој работен ден од 09-16 часот  во Центар за запленети предмети Неготино, ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД


Понуда