Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 6: ТВ- FILIPS  бр.2,ТВ- QART  бр.1,ТВ- BEKO   бр.2,TB – HUNDAI   -неисправно бр. 1,TB – FUEGO   -неисправно бр. 1,Компјутер куќиште бр..2

Разледување:Секој работен ден од 09-16 часот  во Центар за запленети предмети Неготино, ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда