Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 9: 

Компјутер куќиште бр.1,ТВ- FILIPS  бр.4,ТВ GRUNDING   бр. 2 

Разледување:Секој работен ден од 09-16 часот  во Центар за запленети предмети Неготино, ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда