Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 10: Компјутер куќиште бр.2,ТВ- QART  бр.2,ТВ-FUEGO бр.1

Разледување:Секој работен ден од 09-16 часот  во Центар за запленети предмети Неготино, ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда