Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 16: Компјутер куќиште бр.2,ТВ- GRUNDING  бр 3,ТВ-BEKO  бр.1,TB – QADRO   бр.1

Разледување:Секој работен ден од 09-16 часот  во Центар за запленети предмети Неготино, ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда