Машина за шиење ZOJE ZJ 1290 Скриен блин штик бр.070201001-1бр. - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машина за шиење ZOJE ZJ 1290 Скриен  блин штик бр.070201001-1бр.

Разгледување:Во Кратово, ул.Свети Ѓорѓи Кратовски бб  , на ден 17.07.2019 година од 09 до 15 часот .

Постигната цена: МКД


Понуда