Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 1:ТВ- BEKO   кол. 1 ; ТВ-  VIVAX   кол. 2 ;ТВ-TOMPSON   кол. 1 ТВ- ; VIVAX   оштетен скршен  кол. 1

 

 Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Неготино,Центар за запленети предмети ,ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД


Понуда